Werken bij

Een thuis voor iedereen. Dat is waar wij ons elke dag hard voor maken. In elke regio en voor iedere bewoner. Als BPD-er werk je samen met zo'n 400 leuke, betrokken en bevlogen collega’s aan de meest uiteenlopende projecten, zowel in de stad of daar buiten. Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de maatschappelijke opgave waar we voor staan? En wil je weten wat wij jou te bieden hebben? Lees dan meer over werken bij BPD, leer je nieuwe collega's kennen of bekijk de laatste vacatures.

BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen
Over werken bij BPD

Werken bij BPD betekent dat je een significante bijdrage levert aan gebiedsontwikkelingen door heel Nederland. Hiermee werk je aan een fijne en betaalbare woning voor iedereen, in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten BPD-ers zich elke dag met hart en ziel voor in. Of het nu gaat om koop- of huurwoningen en, in de stad of daar buiten: fijn wonen moet ook voor de komende generaties voor iedereen mogelijk blijven. Onze medewerkers behoren tot de gelukkigste van Nederland. De scores uit ons meest recente werkbelevingsonderzoek tonen aan dat we zelfs behoren tot de top 5% van beste werkgevers in Nederland. Onze collega’s geven aan dat ze zichzelf kunnen zijn, zich gehoord voelen, het beste uit zichzelf kunnen halen, hun kennis en vaardigheden kunnen benutten en bovenal: veel plezier in het werk hebben.

Anke Wolters Bpd Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Anke Wolters
Hoofd Research
Mail Anke Wolters
Anke Wolters over werken bij BPD
Bij BPD krijg je veel vrijheid en autonomie. Door het open en ambitieuze werkklimaat voel ik me hier als een vis in het water. Het enthousiasme en de betrokkenheid van mijn collega’s geven me ontzettend veel energie, iedere dag weer
Joran Van Schaik Bpd Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Joran van Schaik
Junior Projectmanager
Mail Joran van Schaik
Joran van Schaik over werken bij BPD
Bij BPD krijg ik de kans om mijn eigen interesses te volgen, nieuwe kennis op te doen en impact te maken. De impact die mijn werk heeft op thema’s zoals betaalbaar wonen en krapte op de woningmarkt geeft mij veel voldoening
Bpd Maikel Foesenek
Maikel Foesenek
Ontwikkelingsmanager
Mail Maikel Foesenek
Maikel Foesenek over werken bij BPD
Als ontwikkelingsmanager ben je de spil in het realiseren van de toekomstige, duurzame woongebieden. Samen met partners en collega’s zorg je ervoor dat de ideeën en visies ook daadwerkelijk gerealiseerd worden. Het is teamwork pur sang
Carina Hak BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Carina Hak
Locatiemanager
Mail Carina Hak
Carina Hak over werken bij BPD
De goede werksfeer bij BPD geeft me ontzettend veel energie. Ik geniet van de mooie mix van mensen waarmee ik werk. Er is enorm veel kennis in huis en er is altijd een collega in de buurt met wie je kunt sparren. Hoe fijn is dat!
BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling Bram Djajadiningrat
Bram Djajadiningrat
Projectmanager
Mail Bram Djajadiningrat
Bram Djajadiningrat over werken bij BPD
Bij BPD is er veel ruimte en vrijheid om te bepalen hoe je jezelf verder wil ontwikkelen. De opleiding die ik naast mijn werk volg, zorgt voor extra verdieping en helpt me om beter te worden in het werken aan complexe ontwikkelvraagstukken

Wat bieden wij jou?

Vacatures

Reageer je op een vacature? Dan doorloop je een vaste sollicitatieprocedure. Hoe deze verloopt, leggen we graag aan je uit.

Solliciteren bij BPD
Manager Communicatie regio Zuid

Ben jij die ervaren manager communicatie die graag regie pakt op communicatie bij participatie en complexe gebiedsontwikkelingen? Die zorgt dat de bedrijfsstrategie intern en extern continu tot leven komt en tot de verbeelding spreekt? En wil jij onze organisatie, thema’s en de werkzaamheden in regio Zuid betekenisvol op de kaart zetten? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

40 uur Communicatie Eindhoven
Manager Communicatie regio Zuid-West

Ben jij die ervaren manager communicatie die graag regie pakt op communicatie bij participatie en complexe gebiedsontwikkelingen? Die zorgt dat de bedrijfsstrategie intern en extern continu tot leven komt en tot de verbeelding spreekt? En wil jij onze organisatie, thema’s en de werkzaamheden in regio Zuid-West betekenisvol op de kaart zetten? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

40 uur Communicatie Delft
Manager Communicatie regio Noord-Oost & Midden

Ben jij die ervaren manager communicatie die graag regie pakt op communicatie bij participatie en complexe gebiedsontwikkelingen? Die zorgt dat de bedrijfsstrategie intern en extern continu tot leven komt en tot de verbeelding spreekt? En wil jij onze organisatie, thema’s en de werkzaamheden in regio Noord-Oost & Midden betekenisvol op de kaart zetten? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

40 uur Communicatie Amersfoort
Hoofd Verkoopmanagement

Heb jij een scherp en commercieel oog voor vastgoed en verkoopstrategieën? Ben je een inspirerend leider en staat resultaat daarbij voorop? Wil jij de rechterhand worden van de directeur Verkoop & Gebiedsmarketing?

40 uur Verkoop & Gebiedsmarketing Amsterdam
Ontwikkelingsmanager

Voel jij je verbonden met de maatschappelijke en urgente woningbouwopgave in de zuidelijke Randstad? Wil je met jouw commerciële drive in combinatie met voldoende bagage zelfstandig de verantwoordelijkheid dragen voor het gehele ontwikkeltraject van onze leefomgevingen? Ben je gedreven om wezenlijk impact te maken en een serieuze bijdrage te leveren aan de doelstellingen van de regio? Dan ben jij misschien wel de ervaren, ondernemende ontwikkelingsmanager voor de regio Rotterdam die we zoeken!

40 uur Ontwikkelingsmanagement Delft
Junior Projectmanager

Wil jij een vliegende start van je loopbaan maken en ben je net WO afgestudeerd, óf heb je maximaal 2 jaar werkervaring binnen de bouw en vastgoedkolom? Wij hebben een hele mooie plek voor jou beschikbaar als Junior Projectmanager in regio Zuid. Hier zit je mede aan het stuur van de ontwikkeling van prettige, betaalbare en duurzame leefomgevingen.

40 uur Projectmanagement Eindhoven
Projectmanager

Heb jij ervaring in het realiseren van woningbouwprojecten, en wil jij deze ervaring graag uitbreiden? Zie jij een uitdaging in het ontwikkelen van projecten zowel binnen als buiten de stad, van begin tot eind fase? Dan ben jij misschien wel de projectmanager die wij zoeken!

32-40 uur Projectmanagement Delft
Functioneel Applicatiebeheerder

Voor de afdeling Digital zoeken wij een Functioneel Applicatiebeheerder! Zie jij het helemaal zitten om ons online verkoopproces en web platform voor nieuwbouwwoningen te ondersteunen? Heb jij ervaring in het beheren van een complex applicatie-platform en kennis van CRM- en CMS systemen? En bovenal, ben je in staat het functioneel beheer verder te professionaliseren? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

32 - 40 uur Digital Amsterdam

Op de hoogte blijven van onze vacatures?